"De ziel heeft een zachte stem alleen in de stilte kunnen we haar horen. De ziel is mild zij fluistert ons toe dat we zonder angsten kunnen vertrouwen op wat komen gaat"
Uit: Marina San Giorgi, Vliegend naar het licht

wie ben ik?

natasja

Mijn naam is Natasja Kobussen-Jaspars, geboren in 1969. Ik ben getrouwd met Mart en samen hebben we vier kinderen: Daan, Gijs, Veerle en Eva.

Na mijn studie Bedrijfscommunicatie heb ik gewerkt van reisbegeleidster in Indonesië tot communicatie- adviseur in ons eigen land. Tijdens mijn reizen naar Azië werd de interesse in afscheidsbegeleiding geboren. De periode na iemands overlijden wordt in andere culturen heel anders beleefd en ingevuld. Vaak als viering van iemands leven, niet van de dood. Mijn kijk op het leven en de dood is daardoor beïnvloed.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder. Afscheid nemen doen we tegenwoordig op heel andere manieren. We weten dat wegstoppen niet helpt voor een goede verwerking van het verlies. Oude tradities verdwijnen, nieuwe gebruiken zien het licht. Er kan en mag gelukkig tegenwoordig steeds meer en we kunnen beter dan vroeger zelf bepalen hoe we het graag willen. In deze sfeer wilde ik graag mijn steentje bijdragen. Ik ben avondwaken gaan verzorgen in de parochie en heb een opleiding uitvaartbegeleiding gevolgd. Een goed afscheid is een ode aan iemands leven. Ook al is dit niet altijd gladjes verlopen. Dit in de praktijk brengen is wat ik doe. Als ik u hierbij kan helpen dan ben ik u graag van dienst.

Natasja Kobussen-Jaspars | Lochtstraat 17 | 6035 BM Ospel
| T:0495-633559 | M:06-39443930
Links | Webdesign door Warenburg Design